2016. március 11., péntek

tele a t###m!! RAGE

ma tele  a t###m az egesz sz#r sulival amugy azert nincs ekezet sehol mert este van es a psvita-rol irok! szoval bocs :( na mindegy a lenyeg hogy voltam a suli elott egy nappal beteg! fajt a gyomrom meg hasmenes meg minden SZ@R!!! es akkor ott allok az osztalyban az osztalyfonoki oran es ramszolnak hogy : gyere ide! en meg igy neztem hogy minek na jo... es akkor a tanar mondja hogy van igazolasod? en meg erre : persze adom... a tanar meg : 0.0 nez mint a hulye es akkor mondja hogy oke en beirom a hat igazolatlan orat... en meg erre :  WTF??   0-0 es akkor megszolal hogy nem kellett volna szimulalni   en meg meg mindig : WTF??  Es akkor eszembe jutott hogy ja tenyleg tegnap lett volna orvosi vizsgalat! de ez akkor se ruhazza fel  a tanart hogy birjon 6 igazolatlant mkor ott az igazolas...  aztan 2. ora utani szunetben rajottem hogy azert hitte ezt mert a tobbiek azt mondtak a tanarnak hogy  szimulalok...   de ba###eg akkor is a tanar meg akkora egy se##fej hogy elhiszi!!! amugy nm akarom szobahozni hogy meik suli ez...  na jo abba suliba a mi osztalyfonokunk egy h###e...       na jo elegem          SZIASZTOK!!

2016. március 10., csütörtök

LG F6 UNBOXING!!!!


Végre új bejegyzés ugye? sorry hogy eddig nem tudtam blogolni de most megvan az új telefonom az LG F6-osom amiről úgy elmondva egészen egy jó telefon!
teljesen egy nagyon erős operációs rendszerrel bír 8 GB beépített tárhely (belső tárhely) szerintem mindenki tudja már akár a kép alapján hogy ez egy nagyon jó telefon mindenki aki most akar telefont venni ezt vegye de jobban tennéd ha használtan vennéd mert a bolti ára kb. 40.000 - 50.000 Ft-
szóval aki egy okos megbízható telefont akar venni az ezt vegye! Ja és 1 hetet kibír töltés nélkül! Ez igazi SPYRO ZONE garancia!

                      FIGYELEM!
A spyro és még sok más blog nem vállal
felelősséget a garanciával kapcsolatban!

szóval itt a doboz!
és most .... kinyitom .... ha nem lenne .... tele tikszózva az ... egész .... SZ@R!!!!
és kész ... van benne egy töltő....
egy füles.... de kedves!
és egy kék átlátszó szilikon tok....
Fúúúú milyen kényelmes ez a telefon?! Jobb mint egy IPHONE ez komolyan mondom!
de mindenki tudja mire fogom használni..... és azt is hogy ti mire fogjátok használni!....


        játék   na sziasztok!