2014. november 10., hétfő

spyro 1 the dragon


Egyszer régen volt egy kis sárkány spyro egy lila sárkány.A lila sárkányok 10 évente születnek és a jóslások szerint ő neki  kell megmentenie dragonvillagert

(sárkány falut) ,mert megszálta őket egy gonosz lény Gnox gork (Gnosz gork)

Gnox gork el akarta foglalni a birodalmat és sikerült is neki.Spyro legjobb barátja sparx (szpárksz) és így ők akarták megmentene dragonvillagert.

TÖRTÉNET:

a kis sárkány először elment ripot's göbe ami hasonlított görögországra.

abban az országban spyro talált egy tojáslopót. A tojáslopó kezében volt a tojás és spyro dühös volt ezért.De ez csak hadján  mert még eszt énekelte a tojáslopó:

NÁNÁNÁNÁNÁ!!! spyro elkapta.A tojáslopó elmenekült.spyro tovább ment a második helyre:ice land (jég sziget).Spyro nagyon fázott de az ottlévők eggyáltalán nem törődtek vele. (szép kis népség nem?) egy ember megkérte hogy a lángjaival fűtsön be mert hideg van.Spyro megtette és már ment is vissza

közben beszélgetet hunterral spyro "barátjával,, . hunter elment és spyro is elment csak ő a:stone villagerbe(kö faluba).Spyro ezt mondta :á á á úr isten menny i láva ti hogy tudtok megélni itt?!  Spyro segített majd továb ment még 2 hejen de azt nem írtam le. Spyro odaért Gnox gorkhoz majd megküzdöttek.

hosszú,hosszú párbaj volt de végül........spyro győzött

VÉGSZÓ:

egy riporter kikérdezte spyrot

spyro milyen volt ott álni elötte féltél?

Nem, ugyan ő csak egy csúnya,csúnya mano

szerinted vége a csatának?

nem mer Gnox gorknak van 3 testvére.

vége?

 

 

 

(nem)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése